Zoek op cursusVerfijnen
De cursus start in:

Waar?

Thema's

Jeugdtheater; Nuffe Tantes - Eenuf is Eenuf

Locatie: Hellevoetsluis; Cultuurhuis Nieuwe Veste (Theaterzaal)
11-03-18
LET OP!
KAARTEN KOOPT U VIA
DE WEBSITE VAN THEATER TWEE HONDJES OF AAN DE BALIE IN HET CULTUURHUIS

Wat betekent dat eigenlijk, Nuf!?
Kom erachter tijdens het verhaal van de ietwat ‘verknipte’ tweelingzussen 
Roosje en Greetje. Noodgedwongen hebben zij kapsalon den Groenerooij van hun vader overgenomen, met zijn vogeltje Jaune le Canari en al! Samen zitten de dames regelmatig met de handen in het haar en beleven ze een hoop rood-groene drama’s met de andere bewoners van Regenboogstad!
 
Zo heeft postbode 
Billie Blaauw niet veel zin om met één van de twee in het huwelijksbootje te stappen en hebben ze gróte moeite huisbaas Naranja van Oranje de huur te betalen, omdat concurrente Pippa Paars álle klanten bij ze wegkaapt! Hopelijk zien ze door Rochee Rozé alles weer door een roze bril, want de dames hebben er genoeg van!
 
“Eenuf is eenuf!”
 
Gespeeld en gecreëerd door de kleurrijke theatermaaksters Floor van der Poort en Irene Schouten. Met behulp van vernuftige kostuums, poppen, decors, liedjes en voice-overs van o.a. Karin Bloemen & Tony Neef, steken zij hun persoonlijke verhaal in een Nuf jasje: Durf te kiezen voor wat je écht wil! Daarnaast weten ze als geen ander op humoristische wijze in de huid te kruipen van de Nuffe Tantes!

www.nuffetantes.com

LET OP!
KAARTEN KOOPT U VIA
DE WEBSITE VAN THEATER TWEE HONDJES OF AAN DE BALIE IN HET CULTUURHUIS
Heeft u belangstelling voor deze cursus/activiteit? Stuur dan een e-mail naar Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. Vermeld u hierbij ook de naam/datum van de cursus/activiteit
Prijs: € 0,00
Aantal: 1
Periode:  11-03-18
Adres: Opzoomerlaan 106
3221 AP
Min. aantal deelnemers:    5
Max. aantal deelnemers:    150
Standaard prijs:    € 0.00
Dag Tijd
11-03-18 14:00 - 15:15
Inloggen

Copyright © Volksuniversiteit Zuid-Hollandse Delta