Zoek op activiteitVerfijnen
De cursus start in:

Waar?

Culinaire lezing door Karin Luiten

Locatie: Brielle, Cultuurhuis DukdalfBRES (Theaterzaal)
18-04-18

Karin Luiten geeft deze avond een interactieve, culinaire lezing naar aanleiding van haar kookboeken ZONDER PAKJES & ZAKJES.
Op het podium zal er ook live worden gedemonstreerd.

Karin Luiten heeft van haar hobby’s haar beroep gemaakt: ze kookt, schrijft en tekent de hele dag door. En dat terwijl ze ooit talen studeerde en daarna jarenlang werkte bij de opera en een tijdschriftenuitgeverij!

Als hobby begon ze in 2005 haar eigen website, vol recepten en vrolijke illustraties, www.kokenmetkarin.nl. Dat bleek zo’n succes, dat ze haar baan heeft opgezegd en sindsdien alleen nog maar leuke dingen doet onder de naam Koken met Karin.

Karin schrijft voor haar eigen website en weblog en maakt ook handige kookvideo’s. Ze schrijft voor de krant ( Trouw), en ook voor verschillende tijdschriften. Ze heeft intussen een hele rij kookboeken en scheurkalenders gepubliceerd en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse culi-wereld! Vooral haar strijd tegen koken ‘uit pakjes en zakjes’ heeft veel aandacht getrokken in de media.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door de Brielse Penning.
De Brielse Penning is een fonds dat is ontstaan vanuit een verkregen gift van de voormalige VU Brielle. Op regelmatige basis wordt er een activiteit in Brielle georganiseerd vanuit de Brielse Penning. Inwoners van Brielle kunnen gratis of tegen gereduceerd tarief deelnemen aan activiteiten in het kader van de Brielse Penning.

Voor deze culinaire avond geldt: inwoners van Brielle kunnen vanaf vrijdag 2 maart 2018, zolang de voorraad strekt GRATIS toegangskaarten voor de lezing van Karin Luiten ophalen aan de balie van Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES.
 
Boekhandel Hoofdstuk EEN is deze avond aanwezig met een boekentafel.

Heeft u belangstelling voor deze cursus/activiteit? Stuur dan een e-mail naar Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. Vermeld u hierbij ook de naam/datum van de cursus/activiteit
Prijs: € 5,00
Aantal: 1
Periode:  18-04-18
Adres: Reede 5a
3232 CV Brielle
Min. aantal deelnemers:    5
Max. aantal deelnemers:    100
Standaard prijs:    € 5.00
Cursuscode:    in het kader van de Brielse Penning


Grotere kaart weergeven

Vertrekpunt:

Dag Tijd
18-04-18 19:30 - 21:30
Inloggen

Copyright © Volksuniversiteit Zuid-Hollandse Delta