DonderdagmiddagDocu; Karel Appel

Vertoning van een documentaire die het waard is om erover door te praten. De documentaire wordt om 14:00 uur kort ingeleid. Na afloop is er gelegenheid tot napraten.

Meer informatie

Digitale fotografie-basis

Deze cursus is bedoeld voor de (beginnende) amateurfotograaf, die verder wil gaan dan de camera op de automaat en die de mogelijkheden van de camera en van zichzelf als fotograaf wil onderzoeken. Tijdens deze cursus staat het ontdekken van de creatieve mogelijkheden van camera en fotograaf voorop.

Meer informatie

BRESfilm; The salesman

Filmhuis in BREStheater, in samenwerking met Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta Iedere maand op zondagavond een inspirerende, indrukwekkende of spraakmakende filmvertoning. Trailer ​ ​

Meer informatie

Boek&Film; Antonina's dierentuin - Diane Ackerman

Veel films zijn gebaseerd op een boek. Bekijk een boek eens van een andere kant en vergelijk het met de film. Deze middag wordt de verfilming van het boek “Antonina's dierentuin” van Diane Ackerman vertoond. Boek: In 1929 wordt zoöloog Jan Zabinski directeur van de dierentuin in Warschau die hij beheert...

Meer informatie

Frans opfriscursus

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta biedt cursussen aan om vreemde talen te leren; voor beginners en gevorderden. Verdiep u in een nieuwe taal of in een taal waar u ooit les in kreeg.   Nadat u vroeger op de middelbare school 2 of drie jaar Frans heeft gehad en u dat nu weer wilt opfrissen" Hiermee is het...

Meer informatie

Voorleesontbijt

De Nationale Voorleesdagen zijn weer begonnen!! Vandaag vieren we dit met het Voorleesontbijt. Na het ontbijt luisteren we natuurlijk naar het themaprentenboek "Ssst! De tijger slaapt!"

Meer informatie

Welkom

Op deze website vindt u een overzicht van alle cursussen, activiteiten en excursies van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta.
 

Eerst registreren

Voor het aanmelden voor een cursus, activiteit of excursie heeft u een account nodig.
Lees eerst de handleiding. U kunt hier een account aanmaken.

Brochure

De brochure met het complete programma kunt u nu downloaden! In deze goedgevulde brochure staan alle cursussen, activiteiten, workshops en excursies van dit najaar, voor jong en oud.

Algemene voorwaarden

Ga hier naar de algemene voorwaarden.
Aanmelding voor een cursus/activiteit/excursie betekent dat u kennis heeft genomen van deze voorwaarden en dat u ermee instemt.

 

Contact

Telefonisch contact met de medewerkers over Leer en Beleef:
Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur: 0181-315111

Via email contact over Leer en Beleef:
leerenbeleef@bzhd.nl

Fotopagina

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta heeft in het cursusprogramma onder anderen diverse fotografiecursussen opgenomen.
Eerdere cursussen hebben geresulteerd in een verzameling zeer fraaie foto′s.  Bekijk de albums via de fotopagina.De Bibliotheek

Voor al uw Bibliotheekzaken, informatie, verlengen en reserveren kunt u terecht op onze website www.bzhd.nl.
Tot ziens de Bibliotheek!

 

Inloggen

Copyright © Volksuniversiteit Zuid-Hollandse Delta